marți, 23 iunie 2015

Unii oameni fumeaza, altii beau, iar altii se indragostesc incurabil.

Sa faci lucruri incredibile din dragoste este frumos. Si nu ca dragostea ar fi o nebunie, dar noi devenim nebuni in numele ei. Cautam sa transformam o dorinta in realitate, Vrem sa iubim pentru totdeauna, incercam sa tinem langa noi un om drag, uneori si cu forta, pentru ca iubim fara limite. Dorim sa traim imposibilul, doar pentru ca posibilul ne-ar oferi prea putin, langa oamenii nepotriviti. Traim fiecare moment alaturi de cineva drag. Respiram acelasi aer, aceleasi amintiri si clipe de fericire. Cand acel om pleaca, murim. Ramanem o umbra a unui trecut prea prezent pentru a-l putea schimba. Si nu ca am fi fericiti. Prea fericiti am fost odata ca sa traim un gand trist acum. Si totusi, nu mai suntem la fel. Si nu vom fi la fel niciodata.
Murim din prima clipa in care intelegem ca vom iubi in singuratate. Sunt unele iubiri care trec dincolo de posesivitate sau dependenta de cineva. E ceva mai mult. E dorinta de a incredinta sufletul unui om caruia demult i-ai oferit inima. Poate ca e o iubire nesanatoasa, o boala incurabila, o intrebare fara raspuns, dar numai acele momente vor spune cat de puternica esti, cat de tare iubesti si care-ti va fi viata daca il vei avea alaturi sau nu. Cand intelegi ca nu il vei avea, refuzi sa traiesti cum ai facut-o de atatea ori. Iubesti fara sansa si asta e letal.
Murim cand ne indragostim nebuneste de un om. Cand implinirea lui devine si implinirea ta. Murim cand devenim un corp hoinarind pe strazi. Cand tu esti jumatatea cuiva, el e jumatatea ta, dar nu sunteti un tot intreg. Cand lume e multa in jur, iar tu esti singura, pentru ca lumea nu este el. Murim cand suntem tradati. Murim cand tacerea e mai apasatoare ca niciodata. Cand indiferenta ucide. Cand iertarea ucide. Murim neobositi. Si apoi din cenusa renastem. Apoi iubim din nou. Apoi murim din nou. Si doar alaturi de omul care  ne va oferi un motiv de a trai, nu de a muri, ne vom gasi implinirea.

Unii oameni fumeaza, altii beau, iar altii se indragostesc incurabil.

Fiecare moare in felul sau

http://devorbacutine.eu/

Niciun comentariu: