sâmbătă, 27 iunie 2015

Atunci cand doua fiinte se iubesc, chiar daca sunt la mii de kilometri distanta, in realitate ele sunt mereu impreuna.

Iubirea este adevarata noastra esenta. A fi indragostit de cineva nu inseamna sa petreci fiecare secunda alaturi de persoana respectiva, ci sa faci fiecare secunda petrecuta impreuna, sa conteze.

.....ajungi sa cunosti pe cineva intampaltor, pe net...totul incepe cu un "BUNA" si dupa cateva discutii iti dai seama ca sunteti amandoi "indragostiti" de iubire, de libertate. Sunteti pe aceasi lungime de unda, este o comunicare deschisa...te regasesti unul in celalalt. Ii ca si cum stai in fata unei oglinzi si te analizezi...vorbesti cu tine.
Este un om pe care nu l-ai privit niciodata in ochi, nu stii nimic despre el, dar care iti inspira o incredere totala. Discutiile dintre voi curg armonios, descoperiti atatea lucruri in comun...este un suflet care-ti seamana. Simti clar o legatura de suflet.....

Mi-am dat seama ca doua fiinte pot sa nu se atinga niciodata, nici macar cu varful degetelor, dar sa simta intre ele o legatura puternica, indestructibila...in timp ce altele, care dorm in acelasi pat de ani de zile, se simt singure, straine una fata de cealalta.
Atunci cand intre doua fiinte apare iubirea...ele se iubesc cu adevarat, nimeni si nimic nu le poate desparti. Chiar daca sunt la mii de kilometri distanta, in realitate ele sunt mereu impreuna.

Niciun comentariu: