marți, 2 iunie 2015

Intr-o zi, riscand, poti sa ramai fericita pentru toata viata.


Intr-o zi, lasand orgoliul, trecutul si toate amintirile deoparte, vei trai viata ta. Vei risca sa uiti totul. Te vor judeca altii, ca nu e corect, si tu vei spune ca inca mai simti, ca inca mai vrei ce-a fost. Vei sti insa ca doar asa poti sa traiesti viata ta si nu a lor. Ca dragostea se simte in doi, si ca ai vrea sa vina o zi in care sa nu-ti pese de nimeni in afara de tine. Iar daca iti va pasa de tine, vei putea iubi cu adevarat, fara sa schimonosesti un sentiment de dragul cuiva. Intr-o zi, lasand pe unii in urma, vei putea gasi pe altii...inaintea ta , sau alaturi. Pe omul tau.
Intr-o zi vei risca. Vei incepe din nou sa traiesti si-ti vei da seama cat de placut e. Cat de cald e sa stii ca cineva se gandeste la tine, fara a-ti cere ceva in schimb. Intr-o zi, vei uita ce zi este, pentru ca fiecare clipa va fi o minune. Vei pune capul cu drag la pieptul lui si nimic nu va mai conta. Vei sti ca asta e realitate, pentru ca va fi prima data dupa multi ani cand vei dori sa pastrezi ce ai. Sa iubesti, sa oferi, sa fii libera alaturi de cineva. Sa-ti pese din nou si de data asta de cine trebuie. Intr-o zi vei stii ca toata emotia este o reciproca si fericirea va fi cu atat mai senina. Intr-o zi vei iubi si vei fi iubita.
Intr-o zi, cand nu-ti vei mai bate joc de tine...cand vei intelege ca hainele si banii si toate lucrurile astea de umplutura nu au valoare daca nu ai cu cine sa le imparti. Ca ai prefera un om gol de haine decat gol de suflet. Ca meriti mai mult, dar si tu trebuie sa oferi mai mult. Ca fericirea se imparte la doi. Dar inainte de fericire trebuie sa uiti trecutul, onul slab si moale din tine. Intr-o zi nu iti vei mai plange de mila si nici nu vei mai privi cu invidie la perechile fericite din jur. Pentru ca vei depasi slabiciunea...pentru ca vei risca sa fii din nou fericita. Pentru ca vei iubi.

Intr-o zi, riscand, poti sa ramai fericita pentru toata viata.

Niciun comentariu: