duminică, 14 iunie 2015

Femeile nu sunt proaste...


Poate doar naive. Nici un barbat nu isi dorește o împiedicată in viața lui. Chiar daca e atat de frumos sa „te impiedici” si sa cazi in bratele care te merita. Iar daca nu te merită dimineața, la pranz si seara, nu te merita deloc .
Am cunoscut bărbați ce preferau sa se imbete cu apă rece atunci cand intrau într-o relație si femei ce pareau sa uite cat de frumos este sa iubești din nou. Curat si sincer. Femei ce-au îndurat mulți si la fel de multe din partea lor. Bărbați ce începeau cu o minciună si terminau cu alta. Sau mai multe! Bărbați care nu înțelegeau ca atunci cand inchizi ochii nu inseamna ca iti inchizi si inima. Unii considerau ca intuiția feminină e doar un concept psihologic abstract iar alții o puneau pe același plan cu replicile banale dintr-un film S.F.
Femeile nu pot fi mințite. Multi bărbați nu au înțeles asta. Ele se lasa mințite. In numele unei iubiri neînțelese. Sau așteptate mult prea mult intr-un colț rănit de suflet. Trebuie sa fii un prost sa crezi ca femeia de lângă tine este o proastă. Altminteri, nu ai fi ales-o! 
...cand tu iti stergi mesajele din telefon, ea își șterge lacrimile. Ar fi bine sa fii tu cel care i le șterge. Definitiv. 
...când tu îți intorci capul dupa altele, ea își inghite gândurile. 
...când mintea ta e in alta parte, inima ei se fărâmițează in mii de bucăți împrăștiate pe o poza in care unul doar mimează iubirea.
O femeie stie. Dar, in primul rând, simte. Simte cand nu mai este iubită. Simte când nu mai este invitată in suflet sau gonita de acolo asa cum ploaia este gonita de vânt. O femeie știe când este mințita. Atunci când zâmbetul ei maschează perfect o durere surdă. Unele il folosesc drept cel mai bun fard al chipului. Când trupul este chinuit de fiorii crunti al unui deznodământ mereu amânat. O femeie așteaptă si speră in schimbare. Asta nu o face proastă. Poate numai … îndrăgostită!
O femeie iubeste. Iubeste mult. Chiar si atunci cand este ranita de cuvinte...si de lipsa faptelor. Multi barbati nu inteleg asta


...poate nu o vor intelege niciodata.

Niciun comentariu: