joi, 14 mai 2015

Alege barbatul...


Fiecare fior va fi diferit în felul lui, cu nuanţe şi trăiri deloc asemănătoare. Zeci de mii de senzaţii care-ţi pot umple până la refuz fiecare colţişor al sufletului.
Opreşte-te la bărbatul care îţi oferă toate astea, fără nicio strădanie din partea sa. Natura şi prezenţa lui ar trebui să fie de ajuns…!
Va fi bărbatul care te va înţelege în momentul în care te va cunoaşte, aşa cum nu a reuşit nimeni să o facă. Îti va dărui exact ceea ce ai nevoie, dar nu din obligaţie, ci pentru simplul fapt că şi el va avea nevoie la fel de mult de prezenţa ta în viaţa lui.
Nu pleca niciodată de lângă cel care ştie cu adevărat să te atingă…! Cel care îţi va explora fiecare părticică a trupului, căci numai aşa se va putea înţelege el mai bine: prin tine!
Alege bărbatul care nu a ştiut exact ce anume tip de femeie şi-a dorit cu adevărat, până nu te-a întâlnit pe tine!
Opreşte-te la bărbatul care te face să nu-ţi mai pese de nimic atunci când il priveşti în ochi! Te vei abandona ca o barcă în mijlocul imensităţii oceanului, fără să-ţi fie frică de furtuni. Ştii bine că furtunile se nasc doar în sufletele neîmplinite…!
Alege-l pe cel care va fi mereu responsabil de zâmbetele tale, nu  de lacrimile şi suspinele pe care nu le-ai dorit, nu le doreşti şi nu le vei dori niciodată!
Şi atunci când îţi va dărui doar nouă mii nouă sute de fiori, el să ştie că nu ţi-a oferit suficient! Căci meriţi mai mult de atât…!




Niciun comentariu: