marți, 12 mai 2015

Daca o femeie se poarta ca un copil alaturi de un barbat, ea e fericita...

Ce o face pe femeie fericita?
Banii? Statutul? Zecile de toale aruncate in garderoba? Sau convingerea ca se simte in siguranta, ca alaturi de ea e un om potrivit si impreuna pot construi o relatie fara impuneri si in acelasi timp atat de frumoasa. Totul devine mult mai simplu cand se iubeste simplu si cand se traieste simplu. Pentru ca ea femeia singura poate fi o sursa de fericire
Femeia care nu-i este teama de viitor si nu vrea sa-si aduca aminte de trecut, care traieste cu prezentul si iubeste prezentul, pentru ca acolo e jumatatea ei si toate momentele de liniste si nebunie, e o femeie fericita.
Femeia care nu are nici o grija alaturi de barbatul ei, pentru ca stie ca el va fi acolo, cald si bun si va rezolva orice neintelegere, e o femeie fericita.
Femeia care zambeste sincer, care uita de reguli si superstitii, care se bucura de la nimicuri pentru ca nimicurile astea vin din partea lui si nu ii este teama ca intr-o zi toate acestea ar putea fi o amintire, e o femeie fericita.
Femeia care stie sa transforme nebuniile in placere, sa caute surse de inspiratie din orice, care se alinta, se lasa cucerita sau alearga in ploaie, e o femeie fericita.
Femeia carea are aproape un brat sigur, o imbratisare calda, un cuvant spus la timp, care poate privi un desen animat sau sa se joace de-ascunselea fara a-i fi teama ca el va reprosa , care adora ghidusiile facute in doi si copilarismele traite doar alaturi de el, e o femeie fericita.

Daca o femeie se poarta ca un copil alaturi de un barbat, ea e fericita

Sursa: devorbacutine.eu

Niciun comentariu: