luni, 31 octombrie 2011




Capacitatea de a resimti intens si pentru perioade mari de timp starea de bucurie este semnul unui suflet sanatos. Cu cat va puteti bucura mai usor, cu atat aveti un suflet mai sanatos. Cu cat motivele pentru care va puteti bucura sunt mai simple cu atat sanatatea sufletului este mai buna. Luati in serios aceasta corelatie. Nu este doar o parere sau o simpla idee. Evaluarea starii de sanatate a trupului se poate face printr-o multime de mijloace. Sanatatea sufletului se observa prin capacitatea de a trai starea de bucurie. Tristetea, blazarea, plicitiseala sunt semnele unor maladii ale sufletului. Dacă nu le tratati la timp consecintele acestor "boli" se vor resimti chiar si dincolo de mormant.


Capacitatea de a te bucura cu usurinta este totodata semnul unui om plin de virtuti. Iubirea, iertarea, generozitatea, bunatatea, abnegatia sunt prezente doar intr-un suflet sanatos. Un om fericit, bucuros manifesta cu usurinta si virtutile. Cautati sa fiti bucurosi cat mai mult timp si din motive cat mai simple. Astfel va veti mentine sanatosi pana in ultima clipa a vietii intrupate si chiar si dincolo.


E o nevoie mare de oameni bucurosi in intreaga lume! Imprieteniti-va cu Ingerul Bucuriei. Fiti veseli, fericiti sau macar zambiti cat mai mult. Va veti face bine voua insiva si multor altora!

Niciun comentariu: