luni, 15 februarie 2016

Barbatul care te iubeste e un om special. Nu perfect, ci special.

Barbatul care te iubeste e un om special. Nu perfect, ci special.
Barbatul care te iubeste e cel care iti spune ca esti frumoasa atunci cand te fatai prin casa imbracata in pijamale, cel care te surprinde cu o floare atunci cand nu sarbatoriti nimic special, cel care te rasfata cu imbratisari chiar si atunci cand tu esti un arici.
Barbatul care te iubeste e cel cu care te intelegi din priviri pentru orice lucru important sau marunt, cel cu care te sfatuiesti atunci cand nu stii ce e de facut, convinsa fiind ca impreuna veti lua cea mai buna decizie, cel în bratele caruia sari atunci cand esti fericita si plangi ca un copil atunci cand esti trista.
Barbatul care te iubeste e cel care iti saruta mana intr-un mod familiar si intim stiut doar de voi, ca o dovada a respectului si a iubirii ce ti-o poarta, cel care te surprinde cu o cina delicioasa atunci cand tu esti prea obosita ca sa mai pregatesti ceva si cel cel te priveste cu blandete atunci cand esti preocupata cu ceva marunt.
Barbatul care te iubeste e un om special. Nu perfect, ci special. In preajma lui poti fi tu insuti… o copila inocenta, o adolescenta rebela, o femeie puternica si fragila, in acelasi timp. In preajma lui totul e firesc. Esti protejata si esti iubita. 

Esti fericita!

Niciun comentariu: