vineri, 7 august 2015

Cuplul perfect...

Cuplul perfect nu este o definiţie! Probabil, unii vă aşteptaţi să o citiţi undeva…! Aveţi nevoie de un enunţ pe care să-l interpretaţi, să-i tăiaţi nişte cuvinte sau din contră să-i mai adăugaţi câteva!
Mulţi aşteaptă o definiţie doar pentru a o contrazice sau pentru a o şterge! Nu că ei ar fi în stare să inventeze una mai bună, ci doar pentru a-şi justifica incapacitatea de a fi diferiţi…!

Cuplul perfect este o stare! O stare înţeleasă în egală măsură atât de bărbatul cât şi de femeia care alcătuiesc perechea ideală.
Cei doi înţeleg şi trăiesc acelaşi tip de melodie! Cei doi păşesc şi plutesc în acelaşi stil de dans! Cei doi inspiră şi expiră în acelaşi timp cu o sincronicitate demnă de invidiat!
Cele două persoane care alcătuiesc cuplul perfect sunt percepute de către cei din exterior ca fiind o singură individualitate. 
Puţini vor încerca să intervină în dragostea unui cuplu perfect deoarece ar simţi imediat că totul s-ar transforma în pierdere de timp.
Un astfel de cuplu nu s-ar clătina din cauza vânătorilor de aventuri…!
Acest gen de cuplu nu s-ar diviza din cauza minciunilor spuse de aşa zişii prieteni…!
Acest tip de cuplu nu s-ar dezrădăcina deloc, oricât ar încerca rudele să intervină (din plictiseală) în viaţa celor doi! Ei formeză perechea visată de toţi cei angrenaţi într-o relaţie de dragoste…!
Mulţi vor încerca să-i disece pentru a afla care le este misterul ce îi ţine strâns uniţi!
Numai că secretul lor nu va fi observat de nimeni cu ajutorul ochilor! Secretul îl poate descoperi oricine, în momentul în care ajunge să trăiască şi să respire în acelaşi mod cu o persoană care până atunci le era total străină!

Cât timp durează acest cuplu perfect? Depinde de intensitatea melodiei auzite şi pe care ei dansează natural, fără efort…!

desprerealitate.ro



Niciun comentariu: