sâmbătă, 28 aprilie 2012

...dragostea.....



Dragostea e o nevoie spirituala esentiala - nevoia de a-ti parasi ego-ul si a te darui complet unei fiinte mai dragi decat tine insuti, o nevoie speciala care iese la iveala atunci cand intalnesti persoana potrivita, si putini sunt cei care primesc aceasta sansa.
Dumnezeu nu a facut dragostea sa mearga de sus in jos, ci a facut-o sa urce de jos in sus, asa ca nu astepta sa coboare de undeva ci trezeste-o in tine sa te inalte inspre implinire!
Dumnezeu nu ne-a mintit cand ne-a daruit unul celuilalt, ci ne-a daruit sansa de a strabate lungul drum al vietii alaturi de cineva, asa ca hai sa nu ne aratam cu degetul defectele ci sa ne luam de mana, sa ne iertam si vindecam unul altuia ranile si sa ne iubim neconditionat pana la sfarsit!
Dragostea este dincolo de timp, dincolo de spatiu, mult dincolo de cuvinte, ganduri si chiar vise.
....dincolo de tot e nemarginirea de lumina caruia noi ii spunem iubire.
 Un infinit de pace si armonie, un extaz etern, taramul zambetului fara de sfarsit, locul de unde ne cad pe buze clipele acelea atat de speciale, miracolul din sarutul tau care ma lasa intotdeauna intrebandu-ma ametita unde a disparut albastrul cerului si stralucirea soarelui!

Niciun comentariu: