luni, 30 aprilie 2012

Abtine-te sa interpretezi ceea ce ti se intampla...


” Ce se intampla in viata ta e neutru; nu e nici pozitiv, nici negativ. Tu decizi daca e pozitiv sau negativ, spiritual sau profan. Tot ceea ce se afla in cadrul experientelor tale poate fi inzestrat cu calitati spirituale, prin faptul ca aduci dragoste, acceptare si iertare. Chiar o boală fatală, un viol sau un omor pot fi schimbate prin puterea iubirii tale.

Tu ai impresia ca intelegi sensul evenimentelor ce au loc in viata ta. Nimic nu poate fi mai departe de adevar. Tu nu intelegi sensul nici unui lucru ce se intampla, deoarece ai impui propriul tău sens. Daca doresti sa intelegi sensul a ceea ce se intampla in viata ta, inceteaza sa-i mai conferi propriul tau sens. Lasa lucrurile asa cum sunt. Simte-le pe deplin. Ingaduie-le sa te-nvete de ce au aparut în viata ta.

Daca vrei sa ajungi chiar la miezul problemei, intreaba: „Cum ma ajuta aceasta situatie sa iubesc mai din plin? Ce imi cere ea sa daruiesc din ceea ce inca retin pentru mine?”

Aceasta intrebare te va aduce în miezul problemei, deoarece demonstreaza disponibilitatea ta de a privi situatia ca pe un dar, mai curand decat ca pe o pedeapsa. Cand dai propriul tau sens situatiei respective, o vei vedea mereu ca pe o pedeapsa pentru tine sau pentru altcineva. Iata ce face frica din fiecare intamplare din viata ta. “

“Iubire fara conditii” – Paul Ferrini

Niciun comentariu: