duminică, 19 februarie 2012




Sfaturi pentru viata



1. INTEGRAREA


Mesaj : Perseverează în lucru.
Semnificaţie : Ai oportunitatea de a termina ce ai început să faci.Uneori greutăţile pe care le întâlnim pe drum ne determină să abandonăm.Îngerii te încurajează să mergi mai departe şi să-ţi aminteşti că ei sunt tot timpul lângă tine.
Sfat : Fixează-ţi obiectivele de atins pas cu pas.De fiecare dată când faci un pas în direcţia bună, acordă-ţi o mică pauză şi profită de acest moment ca să te feliciţi.E nevoie de atât de puţine lucruri ca să ne simţim fericiţi !


2. BUNĂTATEA


Mesaj : Deschide-ţi inima către ceilalţi.
Semnificaţie : Acest mesaj te invită să-ţi descoperi puterea de a iubi, pentru a-ţi dezvolta înţelegerea faţă de ceilalţi, şi pentru a conştientiza bunătatea, care te înconjoară.Ajunge să întinzi mâna pentru a o găsi.
Deschide-ţi inima şi încearcă să înţelegi mesajul pe care îngerii sunt pe cale să ţi-l sugereze.
Sfat : Aşează-te cu ochii închişi, ascultând o melodie relaxantă şi concentrează-te pe energia care vine din inima ta.Rămâi în această stare, calm, lăsând energia să circule liber.Când ţi se pare că e suficient, încrucişează-ţi
mâinile la nivelul pieptului, încercând să percepi dacă s-a schimbat ceva în tine.Repetă acest exerciţiu mai multe zile.


3. SCHIMBAREA


Mesaj : Nu e greu să faci schimbări.
Semnificaţie : Trebuie să te aştepţi la o schimbare în ce te priveşte.Poate fi o ofertă de lucru, o mutare, o întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o demult sau, pur şi simplu, ceva neprevăzut.Acest eveniment îţi va schimba viaţa şi te va ajuta să demarezi un proces de transformare care poate deja se derulează de ceva timp.
Sfat : Aşează-te lângă un copac sau cuprinde-l cu mâinile.Închide ochii şi urmăreşte să îi simţi seva vitală care curge înăuntrul său.Dacă eşti foarte receptiv, vei putea chiar să te simţi ca un copac : inaginează-ţi înălţimea, vârful, vântul care leagănă crengile, rădăcinile bine înfipte în pământ.Acest schimb îţi va aduce energie şi echilibru.


4. VINDECAREA


Mesaj : Vindecarea va începe.
Semnificaţie : Fie că este vorba de vindecare fizică ori de cea sufletească, un proces de transformare a condiţiilor actuale este pe cale să se declanşeze.Încearcă să te deschizi vieţii pentru a accelera această schimbare.
Sfat: Urmăreşte să te expui cât mai mult posibil la lumină; rămâi în locuri luminoase.Dacă eşti bolnav la pat, lasă lumina să-ţi invadeze camera şi să-ţi umple ziua.Încearcă să percepi începutul schimbării şi să ceri îngerilor să-ţi dăruiască din iubirea şi din lumina lor purificatoare.

Niciun comentariu: