duminică, 27 februarie 2011





Dezbracă-te de hainele de firmă, de brandurile preferate sau de noname-uri. Renunta la accesoriile sofisticate sau simple, la lenjeria intimă în care te simti atat de atrăgător si sigur pe tine. Lasă deoparte si pantofii din piele fină. Rămâi asa cum te-a lăsat natura.

Dezbracă-te de parfumul scump cu care iti învesmântezi corpul. Dă-ti jos masca atent construită cu lotiuni, fond de ten, rimel si fard. Sterge toate urmele trecerii lor pe pielea ta.

Dezbracă-te de atitudinea sarmantă pe care o iei asupra-ti de fiecare dată când pleci de acasă. Fă să dispară zâmbetul acela binevoitor si fals, dar deschizător de usi si inimi. Eliberează-te din strânsoarea si rigorile societătii care te fac amabil, când nu vrei să fii, serios si atent, când esti distrat, sigur, când pământul îti fuge de sub picioare.

Dezbracă-te de omul pe care îl cunoaste toată lumea, dar care nu coincide cu realitatea. Redă libertatea acelor obiceiuri pe care le-ai îmbrătisat cu inima strânsă. Renuntă la expresiile artificial create ce îti îmbogățesc vocabularul. Sterge din memorie gesturile pe care le faci cu diverse ocazii împotriva vointei tale.

Iar acum răspunde-ti sincer la întrebarea
„cine sunt eu?”.