marți, 4 ianuarie 2011




2011 – Anul Schimbărilor 


Sub rezerva faptului că astrele predispun, dar omul dispune şi, mai cu seamă, că deasupraoricăror predispoziţii astrale tronează Voinţa Divină, cuvântul de ordine pe care îl rostesc astrele în cor în acest an în care tocmai am păşit este: schimbarea! 

Un cer 2011 cu multe evenimente astrale, puternice şi cu multă energie, un an alert şi efervescent, transformator, care ne va pune faţă în faţă cu multe schimbări (unele dorite şi alese în mod conştient), altele rezervându-ne posibile surprize. Influenţele acestor schimbări îşi vor pune amprenta pe domenii de viaţă diferite, depinzând de harta astrologică a fiecărei persoane.

Suntem susţinuţi de-a lungul acestui an de energiile astrale care ne indică direcţia spre schimbare, indiferent că ne referim la nivelul micro sau macro, suntem direcţionaţi spre noi drumuri şi noi alegeri, suntem parcă invitaţi să dărâmăm ceea ce nu este solid pentru a (ne) reconstrui – de data aceasta - pe fundamente mult mai serioase, durabile şi stabile. Ni se da energia şi imboldul necesar spre a face ceea ce ne-am propus, ni se oferă şanse pe care nu trebuie să le scăpam din mână, avem oportunitatea să fim mai îndrăzneţi în alegerile pe care le vom face, dar în aceesi măsură vom fi şi testaţi la multe capitole din viaţă noastră (nefiind excluse testele cu “iz” karmic). 

Dacă nu am făcut „ordine şi disciplina” în viaţă noastră interioară şi exterioară până în 2010, momentul anului 2011 este un moment prielnic în care putem analiza şi cu mai mult discernământ parteneriatele, oamenii cu care am ales să ne însoţim pe drum, este un an în care vom cerne „grâul de neghina” şi vom păstra doar ceea ce este benefic evoluţiei noastre.

Modul cum vom traversa aceste evenimente care se vor succede în anul 2011 şi noianul de schimbări pe care le va aduce va depinde în mare măsură de maturitatea noastră emoţională, de cum am reuşit să asimilăm multe dintre lecţiile destinului nostru, de cât de mult am reuşit să ne trezim propria conştiinţă de-a lungul timpului.

Este un an în care putem să ne demonstrăm mai mult că altădată că suntem făuritorii propriului nostru destin şi suntem – fiecare dintre noi – schimbarea pe care o dorim în lume!