miercuri, 28 aprilie 2010


Iubirea inseamna sa darami zidurile care impiedica sentimentele din inima ta sa ajunga la alta persoana. Iubirea nu are de-a face cu ce se intampla in viata, ci cu ce se intampla in inima ta. Iubirea nu inseamna sa-ti placa faptele unei persoane, si nu e echivalenta cu afirmatii de genul: “te iubesc, daca faci acest lucru pentru mine.” 

Iubirea este un sentiment neconditionat si poate cea mai mare greseala pe care o facem este sa ne iubim conditionat pe noi insine. De cate ori nu spunem: “ma voi ocupa mai mult de mine dupa ce voi obtine asta, ma voi simti mai bine cand voi face asta, etc.” 


Iubeste pe toata lumea, imbratiseaza oamenii si priveste-i in ochi, scrie o lista cu ceea ce merita sa fie iubit la tine, apreciaza frumusetea din propria ta viata. 

Iar daca vrei cu adevarat sa inveti ce inseamna iubirea, trebuie sa fii in stare sa-ti pastrezi inima deschisa catre ceilalti oameni, indiferent ce se intampla in viata ta. Si, tine minte: nu-ti vei atinge potentialul de fericire, decat resimtind si manifestand multa iubire, pentru tine insuti si pentru ceilalti.