sâmbătă, 17 octombrie 2015

Dacă o femeie e forțată să facă întotdeauna primul pas, mai devreme sau mai târziu ea va păși pe alături

Într-o relație femeia și bărbatul sunt egali. Ea iubește și el iubește. Ea oferă și el oferă. Ea susține și el are grijă. Dar dincolo de echilibru e felul bărbatului de a fi și felul femeii de a înțelege. Pentru că important e să cucerești corect și la fel de important e să păstrezi. Pentru că atât de mult contează cine și cum face primul pas.
O femeie vrea un bărbat puternic sau cel puțin unul în care să aibă încredere. Un bărbat care să nu aștepte de fiecare dată inițiativa ei și să nu dea mai multe întrebări decât răspunsuri. E în natura unei femei să asculte de un bărbat potrivit. Să caute îmbrățișarea lui sau să fie mândră de toate deciziile pe care le ia. Să aibă senzația că este în siguranță. Iar în siguranță ea poate fi doar dacă el e pe poziții, dacă e hotărât și corect. Dacă știe cum să facă primii pași.
O femeie nu va sta prea mult alături de un bărbat moale, slab și fără caracter. Dacă totuși o va face, mai mereu va fi dezamăgită. Va aștepta altceva de la el. Va căuta ea să preia controlul, să decidă, să vină cu propuneri. O relație în acest fel e sortită eșecului. Pentru că ea va accepta starea asta o zi, o lună, un an, dar apoi va refuza să mai fie ea motorul acestei relații. Va dori să se simtă femei, alintată, protejată, devotată unui bărbat. Altfel lucrurile se vor schimba în certuri și neînțelegeri. Altfel ea într-o zi va spune că e de ajuns. Și în loc să meargă în același pas cu el, va păși pe alături.


Dacă o femeie e forțată să facă întotdeauna primul pas, mai devreme sau mai târziu ea va păși pe alături. 

Niciun comentariu: